Over ons


Onze filosofie

Tasty meals. Onze Happy Cooks koken elke week verse, voedzame maaltijden, uit een selectie seizoensgebonden recepten. Je kunt kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Door minder vlees of vis te eten, dragen we bij aan een duurzamere wereld. We bieden een mix van ‘klassiekers met een twist’ en ‘nieuwe smaaksensaties’. Zo kunnen kinderen kennismaken met nieuwe smaken en leren zij een gevarieerd voedingspatroon aan. Family time. Onze Happy Cooks hebben een passie voor koken en willen die graag delen met jou. Bij veel gezinnen in Nederland schiet het koken er vaak bij in, en het ‘samen rustig aan tafel momentje’ ook. Hoe fijn is het als iemand anders bij jou in de buurt dit voor je doet. De maaltijden kunnen worden thuisbezorgd of afgehaald. Geen gehaast meer, maar ontspannen aan tafel!


Laat ons lekker koken!


Dit maakt Happy Cooks aantrekkelijk!

Betaalbaar.

De maaltijden van Happy Cooks zijn aantrekkelijk geprijsd. Bovendien kun je bij ons kiezen voor een volwassen portie en een kinderportie. Op die manier hoef je geen eten weg te gooien. De porties zijn voldoende voor een gemiddeld eetpatroon!

Voedzaam en vers.

We bieden gevarieerde menu’s en we berekenen de best mogelijke balans tussen voedingsstoffen en de portiegrootte. Zo weet je zeker dat je kinderen genieten van een gezonde maaltijd.

Bij jou in de buurt.

Onze Happy Cooks hebben een passie voor koken en willen die graag delen met jou. Ze koken vanuit huis, bij jou in de buurt.

Ontspannen aan tafel.

Maaltijden worden thuisbezorgd of je kunt de maaltijden zelf afhalen na je werk. Bij jou in de buurt. Geen gehaast meer, maar ontspannen aan tafel!Het team van Happy Cooks


Malou van der Vegt

Malou van der Vegt

Grafisch ontwerp & fotografie


Joep Pennings

Joep Pennings

Adviseur voedselveiligheid & hygiëne